Skip to content
Waterland Radio

Waterland Radio

Radio ID : 14777
Country:Netherlands
Genre:Adult contemporary
Website:www.waterlandradio.nl
Sponsors
Transfer Booking .Net

blank

Radio Detail

Waterland Radio heeft een hele lange geschiedenis. Al in de vorige eeuw, meer dan 55 jaar geleden is Waterland Radio ontstaan als de Purmerender Radio Omroep (PRO). De PRO was de ziekenomroep van het Waterland ziekenhuis in Purmerend. In 2013 is de naam veranderd in Waterland Radio. Deze verandering was tweeledig. De studio was gevestigd in het Waterland Ziekenhuis (nu Dijklander Ziekenhuis) en wij vonden dat er wel eens een frisse wind door de omroep kon waaien. De Purmerender Radio Omroep was namelijk een beetje een oubollige ziekenomroep geworden.

De patiënt in het ziekenhuis is onze voornaamste luisteraar. Wij zijn binnen het Dijklander Ziekenhuis in Purmerend en Hoorn te beluisteren via de app op de iPad die u op de dag van opname van het ziekenhuis krijgt. Maar daar waar je vroeger als patiënt meerdere dagen in het ziekenhuis verbleef word je nu al vrij snel naar huis gestuurd om te herstellen. En ook dan kan je naar Waterland Radio luisteren om de binding met het ziekenhuis te behouden. 

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Huisomroepen Nederland #103 PRO.

Recently added radios in Netherlands

Listen to music from thousands of internet radio stations streaming live right now. Search or browse all your favourite music genres.
Days
Hours
Minutes
Seconds

then our top 30 list will be reset.

Sponsors
Transfer Booking .Net